УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
Доставчикът - Алфа Плейграунд ООД се задължава да доставя поръчаните Стоки чрез куриерска фирма на адрес, посочен от Потребителя или до склад на Доставчика.      
Важно! Алфа Плейграунд ООД не може да гарантира наличността на стоката към момента на поръчка.
Ако след поръчка, стоката не е налична ще получите имейл и/или обаждане от нас. За стоки, които в момента не са на склад, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н.
Разходите за доставка се поемат от потребителя.  
Поради разнообразието и различните характеристики на стоките, цената на Доставката се изчислява според теглото, количеството, размерите (обема) на продуктите По тарифата на куриера.
* Обявените Безплатни Доставки, посочени в описанието на част от продуктите са валидни само за областните градове!
Ако Потребителят е посочил друго лице, което да приеме пратката от негово име, в последствие Потребителят, извършил първоначално поръчката, няма право на възражения относно доставката и да иска нейното връщане.
Доставчикът не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон.
Важно! Подаването на поръчка означава сключване на договор за покупко-продажба, с което се поема задължението за заплащане на поръчката или при отказ е необходимо да заплатите куриерските услуги!
Начините за плащане са:
1. С наложен платеж при получаване на доставката – стоката е придружена с фискален касов бон към издадената ви от нас фактура.
2. По наша банкова сметка срещу издадена от нас фактура.
Условия за връщане на закупена стока:
Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок, считано от датата на получаване на стоката.
В рамките на горепосочения срок Потребителят е длъжен да съхранява получените от Доставчика стоки, като осигури тяхното качество и безопасност.
Потребителят, който упражнява правото си на връщане на стоката заплаща преките разходи във връзка с връщането на стоката на Доставчика, в т.ч. и разходите по куриерски услуги.
Правото на връщане на стоките може да бъде упражнено само в случай, че продуктите са в оригиналната си опаковка и вид, с касов бон и др. документи.
Клиентът няма право да се откаже от сключения Договор при доставка на стоки, изработени по индивидуална поръчка или съобразно неговите индивидуални изисквания.
Правото на връщане на стоките може да бъде осъществено след като Потребителят предварително уведоми доставчика на телефон 0878 880 080 или на имейл sales@alfabg.com  в предвидения от закона срок.
След като бъде уведомен за намеренията на Потребителя, Доставчикът изпраща на Потребителя формуляр за връщане на стоката, в който Потребителят вписва и IBAN на банкова сметка, по която да бъде възстановена Стойността на поръчката.
Потребителят следва да попълни формуляра и да го изпрати на електронната поща на Доставчика, като това не е задължително.
Потребителят, който упражнява правото си на връщане на стоките, трябва да изпрати или предаде стоките обратно на Доставчика или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне в срок до 14 дни.
Доставчикът се задължава да му възстанови Стойността на стоката по банков път по посочената банкова сметка на купувача в законоустановения 14-дневен срок.
Доставчикът има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на Стоките обратно или докато не бъдат представени доказателства, че Стоките са изпратени обратно.
Адрес за връщане: Варна, с. Тополи, ул. Йордан Николов № 1 - Склад АЛФА, получател Алфа Плейграунд ООД.
телефон за връзка 0878 880080.
Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга.
На посочения адрес е възможно стоките да бъдат върнати лично.
Алфа Плейграунд ООД не поема ангажимент да получава върнати стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми.
За повече информация използвайте формата за контакт или се свържете с нас на телефон: 0878880080.