„АЛФА ПЛЕЙГРАУНД” ООД е специализирана и е с дългогодишен опит в изграждане и оборудване на детски площадки,  детски съоръжения, люлки, пързалки, клатушки, каучукови плочи, гумени настилки, външни фитнес уреди, обзавеждане на вътрешни детски центрове, детски масички, детски столчета, .
Предлаганите от нас детски съоръжения са разнообразни и са подходящи за частни и обществени детски площадки, заведения, хотели, детски градини, спортно-развлекателни и детски центрове, басейни и др.       
Продуктите, предлагани от „АЛФА ПЛЕЙГРАУНД” ООД са изработени  в   съответствие  с Наредба № 1 ОТ 12 Януари 2009 Г. За условията и реда за  устройството и безопасността на площадките за игра, и стандарти БДС EN 1176, БДС EN 1177 и  БДС EN 71-1 и отговарят на всички изисквания за безопасност,  и имат гаранция за качество, която се дължи на използването на модерни технологии, качествени материали и квалифициран контрол при производството.
Ако имате въпроси, винаги можете да се свържете с нас, където ще се опитаме да отговорим на всички ваши запитвания и коментари независимо дали са свързани с покупка или искате да получите допълнителна информация или съвет.
Информация за нас:
Алфа Плейграунд ООД
гр. Варна, ул. Йосиф Стоянов № 1, офис 4.
тел.:  052 614340
         0878 880080
         0878 990090